almere energieworkshop windmolenWat moet je als kind en als school doen om energie te besparen of energie op te wekken? Hoe kun je bewustwording en creativiteit stimuleren van de leerlingen? Actuele onderwerpen voor een ambitieuze stad, want Almere wil in 2022 energieneutraal zijn! Samen met Stad & Natuur kun je eigen onderwijsactiviteiten ontwerpen. En de leerlingen kunnen met een prijsvraag meedoen. Bekijk ook spannende oproep om mee te doen!

Ontwerpworkshop 'Almere geeft Energie'

Voor geïnteresseerde scholen die met energie-educatie aan de slag willen, worden ontwerpworkshops georganiseerd per school en begeleid door Stad & Natuur. In de ontwerpworkshop kan de school eigen ideeën leveren, waarmee een passende energie-educatie-activiteit voor de school wordt ontworpen. Met een zelf samengesteld team van leerlingen, docenten en ouders (max. 10 personen) worden ideeën verzameld en richting gegeven aan een uitvoerbare educatieve activiteit. Deze ontwerpworkshops kunnen gepland worden vanaf nu tot en met november 2017. De beste of origineelste onderwijsactiviteit wordt met een prijs beloond.

Aanmelden

Enthousiast geworden? Laat het dan snel weten, want er kan maar aan 11 scholen een gratis ontwerpworkshop worden aangeboden.